„airBaltic“ Pilotų akademijoje pradeda mokytis trečioji studentų grupė

Sausio 10 d. Latvijos oro linijų bendrovės „airBaltic“ įsteigtoje Pilotų akademijoje mokytis pradeda jau trečioji studentų grupė. Vienuolika atrinktų kandidatų, baigę dieninių studijų programą, maždaug po dvejų metų taps „airBaltic“ pilotais.

„Studentai, kurie šiandien gavo savo pirmuosius antpečius ir tapo pilotais praėjo itin skrupulingą ir nuoseklią atranką, kurią praėjo visi mūsų pilotai. „airBaltic“ Pilotų akademija yra vienintelė Baltijos šalyse, siūlanti būsimiems pilotams mokytis iš savo srities profesionalų ir jų sukauptos patirties”, – pažymi „airBaltic“ vyresnysis skrydžių operacijų viceprezidentas Pauls Cālītis.

Pilotų akademija veiklą pradėjo praėjusių metų pavasarį.

„Nuo to laiko mes įsigijome 4 moderniausius Diamond Aircraft orlaivius ir skrydžių simuliatorių. Džiaugiamės galėdami savo studentams suteikti galimybę praktikuotis Liepojos oro uoste. Šiuo metu daugiau nei 30 studentų iš Baltijos šalių siekia savo svajonės tapti pilotais“, – priduria P. Cālītis.

Paraiškų į „airBaltic“ Pilotų akademijos antrąją 2019 pavasario grupę priėmimas baigsis 2019 m. sausio 14 d. Daugiau informacijos rasti ir pateikti paraišką galite svetainėje http://pilotacademy.com.