„BAA Training“ kviečia susitikti STUDIJOS 2018

Vienas didžiausių aviacijos mokymo centrų Šiaurės Europoje „BAA Training“ vasario 8 – 10 dienomis kviečia visus motyvuotus ir iššūkių siekiančius jaunuolius susipažinti su siūlomomis karjeros galimybėmis aviacijoje, „Litexpo“ parodų rūmuose, mokymosi, žinių ir karjeros planavimo parodoje – STUDIJOS 2018. 

Besirenkantiems profesiją, aviacijos industrija atveria vis daugiau galimybių – skaičiuojama, kad iki 2036 metų pasaulyje reikės daugiau nei 637 tūkstančių pilotų, 648 tūkstančių antžeminio aptarnavimo personalo ir 839 tūkstančių stiuardesių (-ų). Aviacijos akademija „BAA Training“ pradinio pilotų rengimo mokykloje šiuo metu turinti studentų iš 55 šalių, tokių kaip Belgija, Honkongas, Naujoji Zelandija, Švedija, Serbija, Šveicarija, Vokietija ir daugelio kitų kviečia ir Lietuvos jaunimą atrasti perspektyvias karjeros galimybes.

Studijų mugėje bus pristatytos geidžiamos pilotų kadetų programos. Tai integruotos studijų programos sukurtos bendradarbiaujant su „Wizz Air“, „SmartLynx“, „Avion Express“ ir „Small Planet Airlines“ oro linijomis.

„BAA Training“ teikiami mokymai leidžia įgyti piloto, stiuardesės (-o) ar antžeminio aptarnavimo personalo kvalifikacijas. Norintiems gauti piloto licenciją kartu su aukštuoju išsilavinimu, bendradarbiaujant su tarptautiniais universitetais, siūlomos keturios jungtinių studijų programos. 

Studijų mugėje bus pristatytos geidžiamos pilotų kadetų programos. Tai integruotos studijų programos sukurtos bendradarbiaujant su „Wizz Air“, „SmartLynx“, „Avion Express“ ir „Small Planet Airlines“ oro linijomis. Šių programų išskirtinumas tai, jog praėjusiems specialią atranką ir sėkmingai baigus piloto studijas užtikrinama darbo pozicija minėtose oro linijose. 

Vilniaus „Litexpo“ parodų rūmuose, karjeros planavimo parodoje STUDIJOS 2018, „BAA Training“ stende bus proga pakalbėti su akademijos studentais, kurie papasakos kaip atrodo jų diena, pasidalins patirtais iššūkiais ir duos patarimų norintiems atrasti save aviacijoje. Įmonės atstovai padės suprasti stojimo reikalavimus ir procesus, o „BAA Training“ partneriai papasakos apie galimybę gauti finansinį sprendimą piloto studijoms. Be to, visi aplankę mokymų centro stendą turės galimybę laimėti skrydį realaus skrydžio treniruokliu ir išbandyti piloto kėdę valdant populiariausius Boeing B737 ar Airbus A320 orlaivius.

Konferencijos metu, vykstančios vasario 9 dieną, Vytautas Radavičius, Boeing B737 pilotas-instruktorius ir vienintelio lietuviško sraigtasparnio kūrėjas, skaitys pranešimas tema: „Pilotas – gražiausia profesija pasaulyje“. Pranešimo vieta 5.2 konferencijų salė, laikas – 16val.