Skrydžiams į Keniją ir kitomis žiemos kryptimis „Itaka“ bendradarbiaus su „GetJet Airlines“

Vienas didžiausių Centrinėje Europoje kelionių organizatorių „Itaka“ pradėjo bendradarbiauti su avialinijomis „GetJet Airlines“. Lietuviškos orlaivių nuomos su įgula ir užsakomųjų skrydžių avialinijos skraidins poilsiautojus žiemos atostogų kryptimis, tarp jų – ir pirmą kartą vykdys tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Keniją. 

Bendradarbiavimo sutartis tarp kelionių organizatoriaus ir užsakomųjų skrydžių avialinijų pasirašyta visam žiemos sezonui. Kartu įmonės keliautojams pasiūlys vieną didžiausių artėjančio žiemos sezono naujienų – tiesioginius skrydžius į antrą pagal gyventojų skaičių Kenijos miestą Mombasą.

Leonīdsas Močeņovsas, „Itaka“ vadovas, pasakoja, kad visuomenės akyse „Itaka“ jau pelnė išskirtinių kelionių organizatoriaus titulą, bet sustoti dar neketina, siekia ir toliau nustebinti net ir patyrusius keliautojus, siūlant vis naujus ir neatrastus kraštus: „Šiais metais unikalių įspūdžių kupina kryptis yra Kenija. Džiaugiamės, kad bendradarbiaudami su „GetJet Airlines“ galėsime keliautojams pasiūlyti tiesioginius skrydžius, užtikrinant aukščiausią paslaugų kokybę“, – sako L. Močeņovsas.

Pasak „GetJet Airlines“ vadovės Rūtos Kulvinskaitės, nauja partnerystė atveria avialinijoms naujus skrydžių maršrutus.

„Turime sukaupę jau nemažą užsakomųjų skrydžių patirtį. Ne vieną vasarą skraidiname poilsiautojus į Turkiją, Graikiją, o žiemos sezonu – į Egiptą, Tenerifę, slidinėti į Zalcburgą Austrijoje. Nauja partnerystė išplės mūsų skrydžių geografiją – pirmą kartą mūsų orlaivis leisis Marsa Alamo kurorte Egipte, o kitų metų pradžioje skraidinsime keliautojus į egzotiškąją Keniją. Šiuos skrydžius vykdysime be persdėdimų – tik su trumpu techniniu sustojimu Hurgadoje, Egipte. Džiaugiamės galėdami pirmieji lietuvius skraidinti daugiau nei 6000 km tiesiai į Keniją“, – apie naują partnerystę kalba R. Kulvinskaitė.

2024 metų pradžioje suplanuoti 5 tiesioginiai skrydžiai į Keniją, o pavasarį poilsiautojus „GetJet Airlines“ skraidins į egzotiškąją Madeirą.

Žiemos sezoną kelionių organizatorius „Itaka“ kartu su „GetJet Airlines“ avialinijomis atidarys spalio pabaigoje skrydžiais į Marsa Alamą. 2024 metų pradžioje suplanuoti 5 tiesioginiai skrydžiai į Keniją, o pavasarį poilsiautojus „GetJet Airlines“ skraidins į egzotiškąją Madeirą.

Vienas didžiausių Centrinės Europos kelionių organizatorių pirmą kartą užsakomiesiems skrydžiams vykdyti pasirinko skrydžių operatorių iš Baltijos šalių. Pasak L. Močeņovso, tokį sprendimą lėmė „GetJet Airlines“ patirtis vykdant užsakomuosius skrydžius ir siūlomų paslaugų kokybė.

„Tiesioginiai skrydžiai į Keniją trunka net 11 valandų, tai rimtas iššūkis ir skrydžių planuotojams, ir pilotui, ir oro palydovų komandai. Todėl skrydžių partnerį rinkomės labai atsakingai. Sprendimą dirbti su „GetJet Airlines“ nulėmė jų sukaupta ilgametė patirtis, neginčijamas profesionalumas ir patikimumas. Džiaugiamės užmegzta nauja partneryste, kuri, tikime, dar augs ir ateityje leis mums ir toliau džiuginti Lietuvos keliautojus, pristatant dar daugiau unikalių krypčių“, – pasakoja L. Močeņovsas.

Pasak užsakomųjų skrydžių bendrovės vadovės, „GetJet Airlines“ yra vienos iš nedaugelio avialinijų regione, galinčių operatyviai partneriams pasiūlyti pakaitinį orlaivį su visa įgula ir taip užtikrinti nepertraukiamus skrydžius.

„Žmonių troškimas keliauti vis dar išlieka labai didelis. Turėjome itin intensyvią vasarą – tiek didesniu nei pernai užsakomųjų skrydžių skaičiumi, tiek itin dideliu orlaivių nuomos su įgula paslaugų poreikiu. Atsižvelgdami į tai, dar vasaros pradžioje savo orlaivių parką papildėme 5 orlaiviais, kiek vėliau įsigijome ir didesnį Airbus A321 tipo orlaivį. Tai leido ne tik visą vasaros sezoną nepertraukiamai skraidinti keleivius, bet ir pasiruošti žiemos sezonui. Neabejojame, kad ir žiemą mūsų orlaiviai nestovės ant žemės, o skraidins keliautojus visomis pasaulio kryptimis“, – apie artėjantį žiemos sezoną kalba R. Kulvinskaitė.

„Itaka“ yra vienas didžiausių kelionių organizatorių Centrinėje Europoje ir veikia ne tik Lietuvoje, bet ir Lenkijoje, Latvijoje, Estijoje, Čekijoje, Slovakijoje bei Vengrijoje. Iš Lietuvos reguliariais ir užsakomaisiais skrydžiais „Itaka“ organizuoja keliones į daugiau nei 15 skirtingų šalių visame pasaulyje.

„GetJet Airlines“ – Lietuvos oro linijų bendrovė, nuo 2016 m. teikianti užsakomųjų skrydžių bei orlaivių su įgula nuomos paslaugas visame pasaulyje. „GetJet Airlines“ orlaivių parke Airbus A320, Airbus A321 ir Boeing 737NG orlaiviai, kuriais bendrovė vykdo skrydžius į daugiau nei 170 oro uostų daugiau nei 50 šalių bei aptarnauja tokius klientus kaip „Wizz Air“,, „Finnair“, „Transavia“, Iceland Air, TUI Airways, Vueling ir kitus.

„Itaka“ yra vienas didžiausių kelionių organizatorių Centrinėje Europoje ir veikia ne tik Lietuvoje, bet ir Lenkijoje, Latvijoje, Estijoje, Čekijoje, Slovakijoje bei Vengrijoje. Iš Lietuvos reguliariais ir užsakomaisiais skrydžiais „Itaka“ organizuoja keliones į daugiau nei 15 skirtingų šalių visame pasaulyje.