„airBaltic“ atnaujina tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Taliną

Šią savaitę „airBaltic“ atnaujino tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Taliną. Šiuo metu vykdomi du skrydžiai per savaitę.

„airBaltic“ ir toliau teikia būtiną susisiekimą tarp visų trijų Baltijos šalių sostinių – Vilniaus, Rygos ir Talino. Teikdama šią paslaugą per visą pandeminį 2020 m. laikotarpį, kompanija tiki parodžiusi tvirtą atsidavimą Lietuvos rinkai.

Oro linijų bendrovė ir toliau siūlo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Amsterdamą, Berlyną, Dubliną, Dubrovniką, Kijevą, Londoną, Miuncheną, Oslą, Paryžių ir Taliną bei patogų susisiekimą per Rygą. Išsamų „airBaltic“ skrydžių tvarkaraštį ir bilietus galite rasti bendrovės tinklalapyje www.airbaltic.com.

Keleivių saugumas ir sveikata

Bendrovė teigia, kad svarbiausias jos prioritetas – keleivių saugumas ir sveikata. „airBaltic“ įdiegė griežtas saugos priemones, o naujos skrydžių operacijos vykdytos vadovaujantis valdžios institucijų pateiktomis rekomendacijomis. Norėdami apie naujas „airBaltic“ sveikatos priemones sužinoti daugiau, apsilankykite „airBaltic“ svetainėje: www.airbaltic.com/en/health-measures.

„airBaltic“ prašo savo keleivių atidžiai sekti atsakingų institucijų taisykles ir reguliavimus. Keleiviams prieš keliaujant rekomenduojama pasitikrinti kelionių reikalavimus ir oro uosto apribojimus oficialiuose internetiniuose portaluose arba vietinėse ambasadose. Reikalavimai keičiasi greitai ir skiriasi įvairiose šalyse, todėl keleiviai, norėdami išvengti netikėtumų, visada turėtų vadovautis naujausia informacija.

Apie „airBaltic“:

„airBaltic” – 1995-aisiais įkurta akcinė bendrovė. Tai viena punktualiausių oro linijų bendrovių Europoje, vykdanti skrydžius daugiau nei 70 krypčių, siūlanti didžiausią maršrutų įvairovę ir patogų susisiekimą per Rygą pasiekiant Europą, NVS ir Vidurio Rytus.

Pagrindinis bendrovės akcininkas yra Latvijos valstybė turinti 96,14 % akcijų, o Lars Thuesen per jam priklausančią įmonę „Aircraft Leasing 1 SIA” valdo apie 4 % akcijų.

„airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 27 „Airbus A220-300” orlaiviai.