Paskirtas naujas „Avia Solutions Group“ generalinis direktorius

„Avia Solutions Group“ stiprina vadovų komandą ir skelbia apie pokyčius bendrovės vadovybėje. Nuo 2017-ųjų lapkričio 7 d. generalinio direktorius pareigas užims Jonas Janukėnas. Linas Dovydėnas tapo valdybos nariu ir bus atsakingas už grupės pardavimų organizavimą Azijoje, Lotynų Amerikoje ir Europoje.

Jonas Janukėnas turi didelės patirties ir žinių tarptautinių viešai listinguojamų bendrovių valdyme, taigi jo know-how turėtų dar labiau sustiprinti įmonę.

„Pokyčius nulėmė planuojama aktyvi „Avia Solutions Group“ plėtra į Aziją, Afriką ir Pietų Ameriką. Ypatingą dėmesį skiriame Azijai – veiklą tame regione organizuojame iš mūsų biuro Bankoke. Tai didžiulės rinkos, turinčios daug potencialo, todėl reikėjo stipraus profesionalo, kuris būtų atsakingas už įsitvirtinimą naujose rinkose, grupės įmonių pardavimų strategijų kūrimą ir įgyvendinimą. Linas Dovydėnas daugelį metų vystė tarptautinius aviacijos paslaugų pardavimus, dirbo su stambiausiais mūsų klientais, jo sukaupta patirtis – būtent tai, ko reikia siekiant užsibrėžtų ambicingų tikslų. Jonas Janukėnas turi didelės patirties ir žinių tarptautinių viešai listinguojamų bendrovių valdyme, taigi jo know-how turėtų dar labiau sustiprinti įmonę“, – komentavo „Avia Solutions Group“ valdybos pirmininkas Gediminas Žiemelis.