Niujorko oro uoste negrąžintas bagažas tūkstančiams keleivių

Amerikos oro bendrovė „Delta Air Lines“ ir „China Air China“ negrąžino keleiviams 4,6 tūkst. bagažo vienetų, sukauptų oro uoste. Tai nutiko Džono F. Kenedžio tarptautiniame oro uoste per ilgą oro eismo pertrauką per pastarąsias dvi savaites.

Remiantis NBC televizijos informacija „Delta“ nespėjo grąžinti savo klientams apie 3,8 tūkst. bagažo. „Delta“ ir toliau sunkiai dirba, kad klientai atgautų bagažą, kurio pristatymas buvo atidėtas pastarosiomis dienomis dėl vandens vamzdžio proveržio ir nepalankių oro sąlygų Niujorke“, – teigė oro vežėjas. 

„Air China“ negrąžino keleiviams dar 800 bagažo vienetų.

Sausio 4 dieną Džono F. Kenedžio tarptautinis oro uostas laikinai nustojo priimti ir vykdyti skrydžius dėl sniego gausos. Nepaisant skrydžių atnaujinimo, kitą dieną penktasis didžiausias JAV oro uostas vykdė skrydžius su ilgais vėlavimais iki sausio 9 dienos. Vėlavimams įtaką darė sausio 7 dieną ketvirtame oro uosto terminale įvykusi vandentiekio avarija. Dėl šio atsitikimo buvo užtvindytas pastato pirmasis aukštas ir tarptautiniai skrydžiai buvo nutraukti. Avarija privertė dalinai evakuoti keleivius.