2022 m. vasaros sezono metu „Finnair“ siūlys skrydžius beveik 100 maršrutų

Kitų metų vasaros skrydžių sezono metu, kuris prasidės kovo 27 dieną, oro bendrovė „Finnair“ siūlys skrydžius beveik 100 maršrutų į miestus Europoje, Azijoje ir JAV.

Daugiausia skrydžių vasaros sezono metu „Finnair“ vykdys iš Suomijos sostinės Helsinkio į Europos miestus – planuojama siūlyti skrydžius net 70 skirtingų maršrutų Europoje. Iš jų – skrydžiai į Kroatijos sostinę Zagrebą ir Kipro miestą Larnaką bus nauji. 

Vasaros sezono metu, „Finnair“ lėktuvai keleivius taip pat skraidins į keturis JAV miestus Čikagą, Los Andželą, Niujorką ir Dalasą. Skrydžiai į Dalasą turėtų prasidėti vasario 7 dieną ir bus vykdomi keturis kartus per savaitę. 

Planuojama vykdyti ir skrydžius į penkis Japonijos miestus Tokiją, Osaką, Fukuoką, Saporą ir Nagoją. Skrydžiai iš Suomijos į šiuos miestus nuo kitų metų kovo mėnesio turėtų būti vykdomi maždaug 40 kartų per savaitę. Vasaros sezono metu, „Finnair“ taip pat pradės vykdyti skrydžius ir į Pietų Korėjos miestą Busaną – skrydžiai šiuo maršrutu bus vykdomi tris kartus per savaitę. Be viso to, vasaros sezono metu „Finnair“ lėktuvai keleivius skraidins ir į kitus Azijos miestus – Tel Avivą, Delį, Šanchajų, Singapūrą, Bankoką, Honkongą, Seulą. 

„Finnair“ informacija
„Finnair“ nuotrauka