„airBaltic“ pripažintos punktualiausiomis avialinijomis pasaulyje

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ OAG analitikų, įvertinusių daugiau nei 50 milijonų skrydžių duomenis, 2017-aisiais pripažintos punktualiausiomis avialinijomis pasaulyje. „airBaltic“ pasaulinio punktualumo reitingo viršuje yra pastaruosius keturis metus iš eilės.

„airBaltic“ – punktualiausios avialinijos pasaulyje

„2017 m. „airBaltic“ buvo vieni aktyviausių metų, kai pastebimai išaugo vykdomų skrydžių skaičius ir buvo pervežta daugiausiai keleivių. Mes didžiuojamės, kad mums vis tiek pavyko pasiekti savo punktualumo tikslus ir pasiūlyti mūsų keleiviams punktualesnius skrydžius nei kiti vežėjai“, – sakė „airBaltic“ generalinis direktorius Martinas Gaussas.

 

OAG duomenimis, „airBaltic“ skrydžių, jungiančių Baltijos šalis su oro linijų tinklu, apimančiu Europą, Skandinaviją, Rusiją, NVS šalis ir Viduriniuosius Rytus, punktualumo įvertinimas siekia 90,01 proc.. Tai reiškia, kad daugiau nei 90 iš 100 „airBaltic“ skrydžių 2017 m. buvo įvykdyti laiku. Be „airBaltic“ į pasaulio punktualiausių top 10-uką pateko ir dvi kitos Europos oro linijų bendrovės.

„OAG džiaugiasi, kad „airBaltic“ vėl pripažintos punktualiausiomis oro linijomis mūsų kasmetiniuose apdovanojimuose, pagrįstuose daugiau kaip 57 milijonų individualių skrydžių stebėsena 2017 metais. Nuoseklūs tokio punktualumo lygio pasiekimai, ypač parkui pasipildžius nauju moderniu C serijos orlaiviu, atspindi „airBaltic“ komandos profesionalumą ir atsidavimą, o taip pat klientams teikiamų paslaugų lygį, kurio tikimasi iš visų oro bendrovių“, - sakė OGG vyresnysis analitikas Johnas Grantas.

Visą 2018 m. OAG Punktualumo lygos ataskaitą galite rasti čia: http://bit.ly/2lMa94d